Du trenger gode verktøy for å lykkes i å gjøre en jobb. Røykfripakken er et slikt verktøy. Du hacker din skarpe hjerne slik at både fornuft og følelser er enige om at et røykfritt liv er det beste liv. Ditt bevisste sinn og ditt ubevisste sinn samarbeider om prosjektet. Slik lykkes du. Gjør det nå. Bli nikotinfri for livet! 

            Styrk lungene dine. Styrk immunforsvaret. Bli nikotinfri på den trygge måten!

Kun 599,- 

Knekk nikotinkoden. 

Hypnose hjelper!

Kari Uri Malterud

Jeg hadde null tro på hypnose før jeg møtte deg, trodde ikke det skulle være så lett å bli røykfri - og forbli røykfri!

Dette får du tilgang på i Røykfripakken

Jeg leder deg  steg for steg med øvelser på video og skriftlige oppgaver, slik at du til slutt er fornøyd og nikotinfri! Pakken er tilgjengelig for deg i ett helt år fra kjøpsdato.

1

Røykfri - snusfri Modul 1

I første modul forklarer jeg hvorfor det er så vanskelig å slutte med nikotin kun ved hjelp av viljestyrke. Og hvordan du lykkes best når du får følelsene til å jobbe sammen med fornuften, i stedet for at de trekker i hver sin retning.

2

Røykfri-snusfri Modul 2

 I denne delen tar vi for oss alle sperringer du føler du har i forhold til å bli en fornøyd nikotinfri person. Det gjelder alt fra redselen for ikke å lykkes, til frykt for å legge på deg eller uro for å bli sur og tverr når du ikke får nikotin. I tillegg lytter du til den første hypnosen.

3

Røykfri - snusfri Modul 3

Her har du nådd din frigjøringsdag! Hvis det er nødvendig, gjentar du noen øvelser fra forrige modul før du hører på den siste hypnosen som gjør deg lykkelig nikotinfri. Gled deg!

Les hva tidligere klienter sier om metoden:

 6. mai 2016 var det seks år siden jeg ble røykfri ved din hjelp. Tusen takk, Kari, for din kunnskap innen dette feltet.

Tarjei Wiik

Jeg hadde bestemt meg for å slutte å snuse, men etter to dager med irritasjon, dårlig søvn, konstant sug og uro, ba jeg mamma om hjelp med hypnose. Etter behandlingen var det som om jeg hadde fått briller! Jeg hadde ro i kroppen og snus-suget var helt forsvunnet.  

 
       

Marie Eriksdatter  Strifeldt

Med deg ble det tryggere å bli røykfri.

Charlotte Johannessen

Jeg trodde jeg hadde prøvd alt av metoder, og at ingenting kom til å virke på meg. Jeg tok heldigvis feil og er fortsatt lykkelig røykfri etter mange år. Det har vært helt problemfritt. Jeg har verken gått opp i vekt eller hatt tilbakefall.         

Ingeborg Marie Jensen

Bare du og jeg på Skype

Dette kurset er beregnet på deg som vil bli nikotinfri ved å jobbe med meg direkte og "live" på Skype.

Da avtaler vi timene på forhånd FØR du kjøper kurset.

Jeg leder deg gjennom kartlegging og samtale og EFT-øvelser, og så lytter du til hypnosefilene selv. Det KAN være ventetid.

Bestill pakken i dag, og gled deg til ditt nye liv uten nikotin!

Har du spørsmål? Klikk her og spør meg om alt du har på hjertet.

Videokonsultasjon/skype er for deg som tror du trenger å treffe meg før, under eller etterpå. Her kan det dreie seg om å få en forsterkning og en forsikring om at du trygt kan bli nikotinfri.  Jeg kan hjelpe deg til å rydde litt ekstra i følelsesarkivet hvis det er behov. Denne konsultasjonen må avtales på forhånd før du trykker på kjøp-knappen.